Triumph Riders Club

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
 

De redactie behoudt zich het recht voor berichten te corrigeren,
voor zover deze in strijd zijn met de forumregels.


Nieuws:Registratieovereenkomst

Welkom!

Leest u a.u.b. eerst de onderstaande tekst.

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Met dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het email-adres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten zijn) en om sporadisch belangrijke mededelingen te doen.

Triumph Riders Club Nederland is een digitale ontmoetingsplaats voor liefhebbers van het motormerk Triumph, bestaande uit een website met een druk bezocht forum.
Deelname is altijd gratis, maar wat we van u vragen is om jaarlijks minimaal € 5,00 te doneren, meer mag altijd natuurlijk.

Gun je ons als donateur een vrijwillige financiële bijdrage, maak deze dan over naar rekeningnummer NL10 INGB 0003 779 445 t.n.v. Stichting Triumphriders.
Met de vermelding “Donatie TRC”.

Op voorhand alvast hartelijk bedankt en graag tot ziens op het forum of bij een Ride Out!

Ten slotte:
- Nadat uw registratie is goedgekeurd kunt u inloggen op het forum.
  De enige plaats waar u in eerste instantie wat kunt schrijven is Speciaal voor nieuwe leden.
- U dient zich daar eerst kort voor te stellen voordat u uitgebreide forumrechten krijgt.

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.