De Club


www.TriumphRiders.nl werd opgericht in 2004 door een enthousiaste groep Triumph eigenaren die elkaar kent via het internet, met als doelstelling het organiseren van één- of meerdaagse evenementen voor alle motorrijders die Triumph op de tank van hun motor hebben staan. Hiermee worden alle motoren van dat merk bedoeld, ongeacht het bouwjaar. Andere merken zijn zeker niet uitgesloten, maar in beginsel is het een club voor Triumph-bezitters. En voor hen die overwegen een Triumph te gaan rijden.


Het middel om de doelstelling te verwezenlijken is de digitale snelweg. Hiervoor staat www.TriumphRiders.nl ter beschikking, waarop een discussieforum aanwezig is om ideeën en initiatieven uit te wisselen. Uiteraard staat het forum open voor vragen en antwoorden met betrekking tot ons favoriete motormerk, met als doel elkaar te helpen.


Motorrijders zijn vrijheidsrijders. De vrijheid bij het motorrijden, maar ook de vrijheid van meningsuiting staat hoog in het vaandel van de Triumph Riders. De enige kanttekening hierbij is dat de normale omgangs- en fatsoensnormen uiteraard van toepassing zijn. 

Discussies over de kwaliteit van en/of klachten over dealers horen niet op het forum.


Er is geen lidmaatschap: registratie op het forum volstaat om mee te doen. Er zijn vooralsnog geen kosten aan verbonden, met uitzondering van een vrijwillige jaarlijkse bijdrage (donatie) die graag ontvangen wordt (zie forum) om de kosten van provider en bank te kunnen dragen.


Immers, we zijn met z'n allen Triumph Riders!

                Webmaster and design: Frank Bleeker - made on iMac - copyright 2017 - webmaster@triumphriders.nl 

                                                                                                              Last update: February 2021